O companie formată din Oameni care sunt întotdeauna aproape de ceilalți în momentele dureroase din viața lor.

Cei dragi care ne-au fost întotdeauna aproape, merită respect și o înmormântare demnă ca expresie a căldurii familiei și a iubirii veșnice.

Tradiţie

Pompele funerare Birsan reprezintă fiabilitatea și profesionalismul în domeniul onorurilor funerare din Videle și se ocupă de serviciile funerare de peste 35 de ani, cultivând, cu mare pasiune, o relație strânsă cu clientul într-o atmosferă familiară, tipică unei activitati transmisă din generație în generație.

Casa funerara Birsan a fost fondată la Videle în 1985 de Petrescu Petria continuata de fiica Mirela iar din 2005 continuata de George care sub îndrumarea mamei sale la numai 21 de ani, a decis să-și înceapă propria agenție, consolidând legătura puternică dintre tradiție și familie

UMANITATE, SERIOZITATE și PROFESIONALISM, acestea sunt principiile corporative pe care se bazează întreaga afacere a lui George Birsan care adoptă astfel o atitudine care vizează umanizarea unui sector atât de delicat. Misiunea Onorurilor Funerare Birsan se bazează, de fapt, pe umanitate și respectul pentru durerea celor care se confruntă cu un moment atât de delicat în viața lor, precum pierderea unei persoane dragi.

Competenta si Profenionalism

Casa funerara este situata in Videle – Teleorman, ofera servicii funerare impecabile si un personal calificat care sta la dispozitia complecta pentru toti cei care se bazeaza pe experienta si profesionalismul nostru.

Casa funerara este deschisa zi si noapte 365de zile pe an .

In urma apelului clientului, personalul nostru va lucra rapid pentru organizarea inmormintarii.
Cu confidentialitae si atentie la detalii, va oferi toate informatiile necesare pentru a va ghida in organizarea inmormintarii, ajutinduva pas cu pas in gestionarea tuturor serviciilor funerare.

Aproape de durerea ta, iti garantam un ghid sigur in alegerea tipului de inmormintare, transparenta maxima si numeroase alte serviciipe care poti decide sa le folosesti.

Pentru orice fel de informatii si cereri de oferte, nu ezita sa ne contactati, personalul nostru va fi la dispozitia dvs.completa pentru a va raspunde cordial la intrebarile dvs.